Case de pariuri online bonusuri

img

Bonus Case De Pariuri

De y8 3d casino timp. Ideea e ca aia de la pariuri x sunt niste pulifrici nesimtiti si cersetori, care nici macar sa dea coduri reale, sau macar print-screen ca ei chiar joaca ceea ce dau, nu au fost in stare. Pentru ca sunt saraci si pentru ca le pasa doar sa adune bani de la copii pacaliti ca daca mai intra in case de pariuri offline „vin tiganii” si le iau banii. mai aveau putin si le ziceau ca apare CUCU-BAU sa ii fure, daca nu dau click pe link-ul lor imputit.

Halucinaţii şi deliruri: organe care putrezesc pe dinăuntru, voci care spun că nu eşti bun de nimic şi că trebuie să te sinucizi, senzaţia că lumea te loveşte într- descărcare electrică unică ce îţi penetrează craniul, senzaţia că aragazul vrea să îţi facă rău, că un străin îţi pune ursuleţi de pluş în geam. Asalt cu cuţitul (l-am băgat puţin să văd cum intră). Revelaţia că sunt doar 3 oameni pe lumea asta, restul sunt bucăţi de carne care se vaporizează la ieşirea din salon, pentru că nu sunt legate de slujbă şi casă anume (fits the profile, pentru studenţii la medicină).

Insa acea revolutie ar trebui la nivel planetar si nu doar intre granitele Ro. Sforile sunt trase de afara. Am sfarsi ca dacii, stersi iarasi din istorie. Macar, aia erau totusi de`un sange… Noi acum suntem balta, un amestec. De aceea si usor de dezbinat si prostit.

Dar, dragă a_friend, nu cumva asistăm neputincioși la scenariul din ”Lecția” a aceluiași Eugen Ionescu ? Poate abuzez de referințele astea legate de ABSURD dar nu există un reper mai bun pentru a zugrăvi așa cum trebuie țara în care trăim - ABSURDISTAN.

În zona localitatii Suplacu de Barcau, americanii de la Bechtel au început sa construiasca un viaduct cu lungime de circa 1,8 km. În prezent, pilonii turnati de Bechtel sunt abandonati si prezinta fisuri. Reparatia fisurilor costa circa doua milioane de euro. Bechtel vrea sa repare fisurile cu cateva sute de mii de euro si garantia pilonilor sa fie de numai 30 de luni. Pilonii unui viaduct sunt garantati între 50 si 100 de ani. Daca se investesc numai cateva sute de mii de euro în reparatia fisurilor, la fiecare doi ani se chetuiesc sute de mii de euro pentru a repara fisurile pilonilor”, ne-au mai spus sursele citate.

Nu am vrut sa incurajez prin comentariul meu spre lucruri necinstite, pentru ca la fel este si sistemul, ci am vrut doar sa arat fata sistemului. Consider ca oamenii trebuie sa continue sa fie cinstiti si sa fuga de speculatii, si alte lucruri rele din societate, chiar daca sistemul este unul nedrept.

  • Pariuri bonus Unibet Pariuri bonus Unibet
  • Unibet pariurile sportive Unibet pariurile sportive
  • Nici seful Departamentului Secretariatului tehnic din Nici seful Departamentului Secretariatului tehnic din
  • Mobilier copii Mobilier copii
  • Birouri copii Birouri copii
Top