1xbet

1xBet este destinatia principala pentru toate lucrurile care au legatura cu pariurile. Acest site este vast si cu optiuni de pariere de proportii aproape ridicole (chiar ofera pariuri pe cockfighting cu streaming video si pariuri pe castigatorii premiului Nobel sau tendintele valutare)! Desigur, concurentii obisnuiti sunt, de asemenea, aici, cu o piata cuprinzatoare de cricket, fotbal, tenis si alte evenimente sportive pentru a juca.

Sectiunea cazinoului de 1xBet este, de asemenea, un lucru de frumusete, cu sute, daca nu chiar mii de jocuri diferite disponibile, inclusiv preferate cunoscute precum jocurile de sloturi si jocurile de masa, dar si oferte de nisa, precum loterii, keno, bingo si 1xBet jocuri exclusive precum Pipeline si Killer Clubs. Deci, daca sunteti in cautarea unei varietati de pariuri, chiar si alte site-uri uriase precum Bet365 nu au atat de mult de oferit ca si 1xBet.

Lansat in 2007, 1xBet este un cazinou online care este operat de compania Exinvest Limited cu sediul in Cipru. Sunt unul dintre cele mai mari site-uri de pariuri pe care le poti intalni in India, cu o gama aproape coplesitoare de optiuni de pariere si jocuri de cazino. Aproape 400.000 de jucatori folosesc site-ul.

Chiar daca este o companie de lunga durata, acestia au o reputatie oarecum stancoasa in cadrul comunitatii de jocuri de noroc, unele site-uri de recenzii le acorda scoruri de incredere foarte scazute si jucatorilor oferindu-le recenzii extrem de mixte. Majoritatea recenziilor se bazeaza fie pe cel mai mic punctaj sau pe cel mai mare scor; nu veti gasi niciun scor mediu.