Baschet

Cum au condus jucătorii de baschet o vreme SUA. Pískej konec! Hruban a râs

Mult se reflectă în ochii bărbaților înalți în tricouri albe. Pride. Emotion. Joy. Relief. “Pentru mine este o satisfacție atât de ușoară”, a adăugat Hruban după premiera la Campionatul Chinezesc. „Această luptă a fost un pic de recompensă – și acum începe munca serioasă. Am arătat că aparținem aici, că nu am dat peste cap, că putem juca cu SUA în locuri. Acum vrem să începem și câștigul. ”

Împotriva Japoniei (marți) și Turciei (joi), credința cehă a fost consolidată de mai multe pasaje ale luptei cu americanii. De exemplu, atunci când au condus 11: 7 în introducere.

“Sfârșitul fluierului clasic”, Hruban zâmbi. „Dar clar, dacă reușiți la începutul primei acțiuni, sunteți. Știam că va fi vorba despre muncă grea și desfășurare timp de 40 de minute. Am început absolut fără teamă.Respecta da, dar nu teama. Acesta a fost primul ordin care a fost îndeplinit. – Aș lua douăzeci și două înainte de meci, a fost de acord Hruban. „Ne-am dorit ca acestea să nu fie complet măturate, ca să nu plecăm cu capul în jos. Și mai ales fanii s-au bucurat, vrem să le mulțumim mult. Au fost atât de mulți, nu ne așteptam atât de mult în cele mai sălbatice vise. Sentiment minunat. ”

Nu este o exagerare în euforie;

Hruban tocmai s-a alăturat tuturor celorlalți cehi: „O atmosferă excelentă, un număr incredibil de steaguri cehe și fani cehi.Chiar am simțit și am auzit susținerea pe teren, deși trebuie să fi fost dificil pentru ei. ”Mai mult, jucătorii de baschet au fost de acord cu cel mai devastator adversar: când Kemba Walker a început să-și fluture picioarele, câștigătorii StarDance se vor face albi doar cu invidie. „Un prim pas incredibil de rapid, atât de puternic pe picioare…Când s-a oprit, a putut face alte patru lucruri. Când au avut nevoie să dea coșul, au dat doar ”, Hruban a lăudat asul Boston Celtics. „Au arătat că sunt profesioniști, ne-au mulțumit și noi pentru un meci bun, și ne-au urat mult noroc. Selecția nu a adus cele mai mari vedete, s-au umilit, nu au avut probleme să schimbe câteva cuvinte pe teren.Astăzi a fost respect reciproc. ”

Nu numai din această cauză, a fost o seară excepțională, irepetabilă pentru baschetul ceh.

„ Un adevărat turneu și un baschet adevărat vor începe cu Japonia, ”, Spune Hruban în bătălia de marți pentru șansa de a avansa printre primele 16 echipe. „America joacă destul de diferit, practic nu au semnale, ei iau mingea și joacă unul pe unul, profitând la maxim de deschiderea lor. Prevenirea saltului lor de oprire este aproape insolubilă. Dar nu puteți percepe împotriva cui jucați în acest moment.Atunci cineva s-ar gândi la prostii, nu la coș. >