Baschet

Turcii au arătat putere. Franța i-a lăsat pe germani în joc, dar a șantajat victoria

Echipa europeană nu a pierdut o singură dată, în primul sfert a dezvoltat un avans de două cifre (28:12) și a controlat restul meciului. Japonezul va fi al doilea rival al echipei cehe la campionatul chinez marți, turcii Ronen Ginzburg din grupă urmând să termine lupta grupului joi.

Universalul, care a trecut prin șapte echipe din NBA și are în prezent sediul în Milwaukee, a marcat 17 puncte, inclusiv cinci fire, și a aruncat nouă mingi.

Melih Mahmutoglu, Jana Veselý de la Fenerbahce Istanbul, au obținut și 17 puncte. Echipa turcă a avut un avantaj semnificativ sub coș, revenind la 44:26.De partea japoneză, Rui Hachimura și Nick Fazekas au marcat după 15 puncte. Au jucat baschet foarte solicitant fizic. Nu am lovit pentru două puncte, iar adversarul a avut încă 18 recuperări, așa că a câștigat “, a declarat antrenorul japonez Julio Lamas din Argentina.

” Turcii sunt foarte buni. Au jucători grozavi în fiecare postare. Au venit la noi, este o lecție. Sperăm că vom construi pe câteva pasaje mai bune și vom crește respect ”, a spus un nativ american cu strămoșii maghiari ai lui Fazekas. Față de alți reprezentanți ai baschetului din America de Nord, canadienii și-au confirmat forma și au câștigat 108: 92.Cu toate acestea, într-un meci echilibrat, a pierdut până la șaptesprezece puncte și a spart adversarul în ultimul sfert, care a trecut într-o stare de 77:76 pentru Canada.

Australienii au avut șase trăgători cu un post cu două cifre, sfertul de la Cleveland și campionul NBA din 2016, Matthew Dellavedova, a fost liderul cu 24 de puncte. Senegal declasat 101: 47.Șapte jucători au marcat dublu în echipa câștigătoare, nimeni de partea africanilor. Muntenegru a urcat 85:60, steaua Milwaukee a obținut zece puncte și opt recuperări în 16 minute de joc.

Următorii rivali greci Brazilienii nu s-au lăsat intimidați de tradiționalul haka dintr-un duel cu Noua Zeelandă și au câștigat 102: 94. Condus de 22 de puncte, Leandro Barbosa, în vârstă de 36 de ani, campion NBA din 2015 cu Golden State. .Evan Fournier și Amath M’Bay au participat la 47 de puncte (26 + 21), cu atât mai frapant a fost duo-ul german Johannes Voigtmann, Dennis Schröder (25 + 23). performanța unui alt Merry Fellow de la Fenerbahce Ahmad ad-Dvairí (sau Ahmet Düveriogl). Nativul turc a obținut 34 de puncte și 10 recuperări din poziția berii, iordanienii au dat startul în cap, dar în cele din urmă au pierdut 76:80.