Betano

Acest site de pariuri nu va fi pentru toti jucatorii, deoarece nu ofera nicio cursa de cai in acest moment. Cu toate acestea, pentru pariorii sportivi pur, acesta are o gama de piete stelara care acopera mai mult de 25 de categorii.

Ca majoritatea caselor de pariuri online din Romania, pariurile pe fotbal sunt liderul pachetului in ceea ce priveste acoperirea. Betano nu ii dezamageste pe fanii acestui sport. Ofera o gama larga de competitii de liga si cupe din toate colturile globului. Desigur, toate ligile si turneele ronopene de top sunt acoperite, dar exista multe altele, cu actiuni din Indonezia, Ucraina si China, printre multe alte locuri.

O zona in care Betano face performante este in profunzimea pietei. Pentru jocurile mari, cum ar fi Champions League, EPL, La Liga si asa mai departe, exista o abundenta de piete de pariuri care acopera totul, de la handicapuri, totaluri si marje pana la echipe pentru a inscrie, nu a pariat niciun pariu si scorul corect HT / FT.

Chiar si accesoriile care nu sunt la fel de inalte au o adancime decenta, cu cele mai mici jocuri care ofera inca in jur de 30 de piete. Aceasta este cu siguranta peste medie, asa ca daca pariurile pe fotbal sunt cele pe care le urmati, Betano merita sa va uitati mai atent.