Fotbal club Otelul

Noiembrie: River Plate lansează titlul Libertadores împotriva Flamengo

Noiembrie a fost o lună intensă pentru fotbalul internațional, în special pentru America de Sud, deoarece a fost una dintre cele mai inimioare finale din ultimii ani ai Copa Libertadores, în care Flamengo a rupt 38 de ani de secetă în turneul clubului. cel mai important dintre Conmebol. În plus, „Vasco” Aguirre s-a întors să conducă fotbalul Spaniei și a primit premiul național pentru sport.

Incredibil somersault al Flamengo

El River Placa a câștigat cu cea mai mică diferență datorită golului lui Santos Borré la 14 ‘.Când argentinienii au simțit dubla campionat în mâinile lor, Gabigol a venit cu o dublă în timp de compensare (92 ‘și 95’) pentru a sparge seceta lui Flamengo în Copa Libertadores, deoarece echipa de la Rio nu ridicase campionatul timp de 38 de ani organizat de Conmebol.

Chivas și-a consumat eșecul sărbătorind o victorie împotriva lui Veracruz

Ziua 19 din Liga MX s-a încheiat, iar clasificatele au fost definite pentru La Liguilla del Apertura 2019. Las Chivas a avut nevoie de un miracol care nu a venit niciodată, pentru că Monterrey a bătut Atlas, rezultat care a eliminat matematic Herdul înainte de meciul lor cu Veracruz. Totuși, Guadalajara a învins Tiburon (3-1), incluzând un gol neobișnuit al lui Toño Rodríguez din propriul său gol.La final, echipa a sărbătorit rezultatul, în ciuda faptului că nu a ajuns la marea pariuri online legale partidă pentru al cincilea turneu consecutiv. Meciul a însemnat și retragerea lui Carlos Salcido ca fotbalist profesionist.

Un mexican câștigă titlul de gol după opt ani

Alan Pulido a marcat o dublă față Veracruz și-a legat Mauro Quiroga cu 12 scoruri pentru a împărtăși campionatul individual de scoruri din Liga MX. Începând cu Clausura 2011 (Ángel Reyna cu America), niciun mexican nu a obținut o astfel de distincție.

Liguilla de deschidere 2019 a început

Au început și s-a născut prima surpriză a rundei.Morelia a câștigat pe teritoriul lui León în meciul de retur (1-2) după 3-3 în prima etapă, astfel încât echipa lui Pablo Guede a devenit calul negru al marelui partid.

< h3 class = “list-header”> El Vasco se întoarce în Spania

Javier Aguirre a fost chemat de Leganés pentru a reveni în regia din LaLiga. Vasco a preluat comanda subsolului fotbalului spaniol și a debutat cu o remiză la domiciliul Real Sociedad. Ultima aventură a antrenorului mexican pe teritoriul iberic a fost cu Espanyol din 2012 până în 2014.

Premiul Național pentru Sport din 2019 este prezentat

Președintele din Mexic, Andrés Manuel López Obrador, a prezentat Premiul Național pentru Sport din 2019, unde gimnasta Alexa Moreno a fost premiată după rezultatele sale excelente care au calificat-o pentru Tokyo 2020.În plus, Diego López a fost recunoscut în categoria sportivului paralimpic, Alfonso Victoria ca antrenor, César Valenzuela de gimnastică artistică în calitate de judecător, Víctor Tello pentru conducerea sa la sport și scafandrul Paola Espinosa pentru cei 25 de ani de carieră remarcabili în domeniul Meritul Sportiv.