Fotbal

Real Madrid: Bale decolează, Real Madrid zboară

Decoltează Bale, zboară Madrid. Galezul a devenit piesa de care albii aveau nevoie pentru a recupera scânteia. Saltul său pentru a sărbători golurile este saltul pe care Madrid l-a făcut cu el pe teren. Echipa albă se agață de „semnarea” sa de iarnă pentru a recupera senzațiile și a lua pulsul sezonului, cu Cupa în joc, PSG chiar după colț și cu obligația de a îndrepta cursul în Liga <// p>

Urcat pe spatele Bale, Madrid este mult mai rapid, mai vertical, mai periculos și mai marcat. Galezul își face mai bine coechipierii și îl încântă pe Real Madrid. Înainte de Dépor, care a început să câștige, Nacho a egalat, dar cel care a dezlănțuit revenirea și victoria finală a fost Bale, cu un gol înainte de pauză, care l-a pus pe Bernabéu în picioare.Echipa Zurdazo va începe festivalul, care va continua cu același galez pentru a-și sigila dubla. Obiectivele nu făceau decât parte din recitalul său de dribling, trecere, deblocare, galop și o mare asistență cu care l-a ajutat pe Cristiano să-și închidă rana cu Liga.

Aproape fund

Bale s-a întors într-un mod mare. El avertizează de ceva vreme că vrea să se prezinte. În procesul de ajustare a lăsat sclipiri și obiective. Ieri a precizat deja că este aproape de cea mai bună formă a sa. Fără să fie încă, el a marcat deja nouă goluri, șase asistențe și este al doilea cel mai înalt câștigător al echipei.

Recuperarea Madridului pare să treacă prin Bale, acel jucător capabil să-și îmbunătățească coechipierii și să-i încarce într-o mașină Noua Madrid Pentru că galezul a dat senzația de a îmbunătăți toate piesele.Cu el, Madrid și-a amintit de cel din sezonul trecut, după mult timp. Normal că am fost fericit. “Sunt fericit să joc din nou, să fiu la acest nivel și să continuu îmbunătățirea. Există încă jocuri grozave și, desigur, vreau să joc și să câștig acest tip de jocuri. Mă simt bine, încă nu sunt sută la sută, dar, încetul cu încetul, voi lua cea mai bună stare posibilă “, a spus el.

Bale este convins că echipa își va recupera cea mai bună versiune. “Cred că ne vom întoarce, dar puțin câte puțin și pas cu pas. Trebuie să lucrăm în următoarele meciuri și să continuăm să câștigăm.În Liga trebuie să fim realiști, dar nu renunțăm niciodată și trebuie să începem să câștigăm meciuri. ” Trebuie să fii fericit. Mă bucur să joc cu ei și să ajut la marcarea obiectivelor. “