Fotbal

Singura echipă pe care Agüero nu a reușit să înscrie în Premieră

La 31 de ani, Agüero rămâne atacantul prădător care a părăsit Atlético în direcția Premierului pentru a deveni un record din Manchester City. Veteranul pe care argentinianul l-a atins pe Stadionul Etihad bazat pe goluri nu are plafon, într-un sezon în care a reușit deja să sărbătorească o duzină de goluri. Ultima, împotriva lui Sheffield United, rivalul din liga cu care s-a confruntat pentru prima dată. Și a făcut-o pentru a reduce la una numărul de echipe cu care s-a confruntat în liga engleză și pe care nu a marcat-o.Din cauza celor 33 de rivali împotriva cărora a luat parte Agüero, Bolton este singurul care a reușit să scape de cârlig, fără să sufere ghearele fostului rojiblanco.

Este adevărat că Agüero s-a confruntat o singură dată Trotters înapoi în sezonul 2011-12, primul în care internaționalul a apărat culorile City. În acea confruntare din octombrie, Kun a jucat 68 de minute, deși nu a participat cu nicio țintă la victoria sa cu 3-2.Dacă asta s-a întâmplat în prima trecere a ligii, în cea de-a doua, care a avut loc în martie 2012, atacantul nici măcar nu a avut ocazia să se pună pe elasticul oficial și să sară la verde, din moment ce a trebuit să vadă tot jocul, de la început. în sfârșit, pe banca înlocuitoare.

În tot acest timp, Agüero a devenit un coșmar pentru unii dintre rivalii săi. Acesta este cazul Newcastle, echipa Premier care a suferit cel mai mult din partea argentinianului, deoarece a văzut cum trimitea piele în colanți la fiecare meci, până la un total de 15 din 13 dueluri.Alții care au suferit și – și continuă să o facă – a golgheterului frumos sunt Tottenham, care a primit 11 goluri în 15 jocuri; sau Chelsea, cu o duzină în 14.

O plenară neîmplinită

Rosco-ul special al rivalilor pe care Agüero l-a marcat pare greu de completat . Și este faptul că Bolton, acum, joacă în Liga 1, a treia categorie a fotbalului englez, cu un prezent și un viitor mai mult decât dificil.

Echipa Universității din Bolton Stadium încearcă să supraviețuiască cu o echipă plină de echipe de tineret și atrăgând curaj, deoarece a fost cufundat într-o criză financiară de câțiva ani care i-a determinat să înceapă cursul cu club de vânzare, ceea ce i-a făcut să piardă puncte din neplată și care îi face în acest moment în competiția de jos a diviziei lor.