Pariuri

Tomateros profită în seria finală cu Mayos

Tomateros de Culiacán a obținut un avantaj de 2-0 în seria finală pentru titlul Ligii Pacificului Mexic, învingând pe Mayos de Navojoa în primele două partide ale logodnei, care se va relua marți viitoare, 23 ianuarie în capitala Sinaloa.

Culiacán este în căutarea titlului numărul 11 ​​din LMP, în timp ce Navojoa merge pentru cel de-al treilea trofeu de campion.După două victorii cu același scor 4-0, Culiacán este profilat să mătura în serie, așa cum au făcut-o în semifinală împotriva încă campionului Águilas de Mexicali.

Despre dacă va face mișcări pe linie în sus sau în rotația de cote pariuri sportive online pitching acum, când au fost două victorii în curtea altuia, managerul, Benjamin Hill a exclus o astfel de posibilitate.

“Nimic nu se schimbă, vor exista mișcări, ci doar pentru că este un ulcior stângaci nu pentru că simt că trebuie făcută vreo mișcare, rotația este ceea ce v-am spus ieri (sâmbătă), alinierea va avea niște mici ajustări, dar este mai mult pentru ulciorul rival nu pentru că trebuie să facem modificări, Echipa joacă un baseball excelent, iar cei care vor juca marți Am încrederea că vor continua să joace un baseball excelent și ne vor ajuta câștigând campionatul “, a spus Gil.

Edgar González a lansat șase intrări ermetice fără a accepta o carieră pentru agenții să fie victoria din cea de-a doua serie, cu care pitingul de gheață a continuat să tacă bat liliecii care nu au reușit să marcheze cariera în 18 reprize.

“Cu mentalitatea la zero, cu angajamentul de a veni doar să-mi îndeplinesc munca, mulțumesc lui Dumnezeu lucrurile au fost oferite, echipa m-a ajutat întotdeauna ofensiv și defensiv, ceea ce motivează pe unul să continue lupta pentru fiecare pitching, pentru fiecare serviciile Fortuna disponibile pe teletext afară și unul nu contează pentru Numere, chiar acum sunt playoff-uri, nu mai rămâne altceva decât să câștige, să câștigi și să câștigi, aici ideea era să vin să fac treaba, indiferent dacă am avut timp să nu câștig aici pe acest stadion, fanatul mi-a urlat de când mă încălzesc, mi-au făcut comentariul pe care nu l-am câștigat din acel an, au început să comenteze toate acestea “, a spus el.

Trebuie menționat că ultima victorie a lui Gonzalez ca un ulcior în Navojoa a fost pe 7 ianuarie 2010, de când la acea vreme recordul său era 0-8, în această campanie obișnuită El a fost 0-3.

Seria campionatului va continua marți viitoare la Culiacán, întărirea lui Sergio Mitre de la Tomateros de Culiacán va primi Mayos de Navojoa pentru care este anunțată și întărirea Tyler Alexander.