Sporturi acvatice

Finala Cupei Mondiale a Synka a eșuat. Antošová și Fleissner au condus Jocurile Olimpice

Ondřej Synek a căutat în zadar un al șaselea titlu record. Oliver Zeidler, 23 de ani, a fost campion.

Synek, în vârstă de treizeci și șase de ani, pe umărul orb al Dunării a avansat până în finală fără înfrângere și a asigurat deja participarea la Jocurile Olimpice. În cursa cu medalii, însă, de la început s-a mutat la capătul terenului și nu a putut termina.

Zeidler, în schimb, a reușit și a câștigat trei sutimi în fața lui Sverri Nielsen din Danemarca, al treilea a fost Nor Kjetil Borch. Cu doar trei ani în urmă, Zeidler a început cursele de vânătoare după o carieră de înot și a câștigat primul său titlu de skiff în 17 ani.În urma triumfului lui Marcel Hacker în 2002. Echipa cehă a încheiat Campionatul Mondial pentru prima dată din 2002 fără medalie. Au fost în prim plan de la prima despărțire de 500 de metri și au fost bătuți de cuplul italian Stefania Buttignon, Stefania Gobbi.

Dar sfârșitul cursei a fost extrem de egal, ultimele bielorusești fiind în spatele câștigătorilor doar 1,5 secunde. Cei cinci avansați au fost împărțiți cu o secundă.

„A fost cea mai bună cursă în care am plecat la campionat. Și după felul în care ne-am pregătit.Am fost amândoi destul de nervoși înainte de reparație și acum am intrat în ea, am fost încrezători și am reușit-o perfect ”, a spus Antošová. – Totul a funcționat astăzi, zâmbi Fleissner. “Este o mare ușurare și un sentiment minunat”, a spus Antošová. „Înainte de ultimele Jocuri Olimpice era încordat, munceam din greu pentru luna mai și nu știam dacă va funcționa sau nu. Acum vom fi liniștiți și așteptăm cu nerăbdare să ajungem la un vârf “, a spus Antošová, care cu partenerul pentru meciurile anterioare a avansat la Rio doar din calificări suplimentare. a Olimpiadei a cincea. Avea nevoie să termine cea mai proastă treime din finala B.Totodată, rogerul în vârstă de 38 de ani a rămas în urma celor mai buni din start și a călătorit ultima dată, trecând pe locul 5 după ce ucraineanca Diana Dymchenko a dispărut complet.

. Și a fost confirmat. M-am gândit că mă vor părăsi la început și știam că puterea mea este mai degrabă cel de-al doilea kilometru și eventual finalizarea. Din păcate, pierderea a fost atât de mare încât nu am putut să mă prind “, a spus Topink. Chiar dacă a încercat până la sfârșit, știa înainte de final că șansele de avansare au dispărut. “Am ajuns chiar înainte de final, dar pur și simplu nu a mers”, a spus câștigătorul olimpic de la Londra 2012.Deși Topink a fost dezamăgit, rezultatul a fost luat ca o realitate. “Cred că există oameni care pleacă de aici cu o dezamăgire mult mai mare decât mine”, a spus ea. “Acum trebuie să mă relaxez și apoi să analizez întregul sezon”, a spus Topink, care a câștigat medalia de bronz la Campionatul European din iunie. Poate acesta a fost calendarul formularului pentru momentul nepotrivit.

În programul de după-amiază al Campionatului Mondial va exista un jucător de skiff Ondřej Synek, care a fost singurul ceh care a ajuns în finală și va strădui să înregistreze al șaselea titlu mondial.