Uncategorized

Lista de cumpărături a pieței de iarnă: de ce are nevoie fiecare echipă?

Piața de iarnă este deja aici. Perioada de transfer se va deschide la 1 ianuarie. Și după câteva luni din sezon, toate echipele și-au pregătit deja lista de cumpărături. Ce vrei, ce vrei, ce are nevoie de fiecare club pentru a consolida echipa până la sfârșitul campaniei. Cine va sosi, cine va pleca. Aceasta este situația din fiecare grup de Primera.

Ai nevoie de un mijlocaș încă din vară

Deportivo Alavés are o nevoie urgentă de a găsi un mijlocaș după absența pe termen lung a lui Tomás Pina, unul dintre bărbați importanți în schema lui Asier Garitano. Vara, în plus, aceasta a fost poziția care a rămas de îndeplinit la închiderea pieței, iar acum trebuie abordată în fața necesității de a se consolida cu un mijlocaș creativ pe terenul larg.Columbianul Dani Torres nu este luat în calcul pentru această poziție, care ar putea părăsi echipa albiazul în această piață de iarnă, deoarece relația sa contractuală se încheie la sfârșitul sezonului.

Restul pozițiilor sunt în detrimentul jucătorilor care pot părăsi echipa albastră și albă, lăsând loc pentru noi completări. Deci, în cazul plecării lui John Guidetti, clubul ar căuta un atacant pe piața de iarnă.De asemenea, un jucător de trupă după încorporarea lui Majeed Waris a fost frustrat în ultimul moment pe piața de vară, când totul părea că este de acord.

Text: Jon Dos Santos

Sosirile sunt dependente de plecări

Athletic nu are nicio intenție de a vizita piața de iarnă, care este ușa prin care au ajuns Ibai și Kodro anul trecut și un an mai devreme Iñigo Martínez. Leii, dintre care au un personal îndelungat și că poziția lor în LaLiga consolidează munca celor care o alcătuiesc, nu au în vedere operațiunile de sosire. Ei s-ar muta doar în cazul în care un club semnează unul dintre elementele esențiale ale lui Garitano, circumstanță care nu pare să apară.Ceea ce va face Athletic este să încerce să ușureze unele dintre jetoanele primei echipe cu plecarea lui Ganea și posibilitatea ca, dacă Aduriz să se recupereze în timp, Villalibre se va împiedica să joace împrumutat.

Text: Juanma Velasco

Simeone vrea un atacant…și vor cai Cavani și Alcácer

Semnarea frustrată a lui Rodrigo Moreno în vara trecută, Accidentarea lui Diego Costa și lipsa de gol pe care Atlético le-a arătat dincolo de beneficiile lui Álvaro Morata au determinat-o pe Simeone să ceară clubului încorporarea unui atacant pe piața de iarnă.Antrenorul argentinian a cerut sosirea lui Cavani, un vechi vis personal și un fotbalist care s-ar adapta 100% la meciul cu saltele, deși în ultimele ore, plafonarea care a apărut puternic în lista dorințelor echipei Atletico a fost cel al lui Paco Alcácer.

Înlocuirea lui la PSG, faptul că își încheie contractul în iunie viitoare și dorințele sale de a purta roșul și albul vor face operația mai ușoară. Desigur, pentru ca dorințele jucătorului și ale lui Atlético să fie îndeplinite, clubul va trebui să depășească limita salariului care îl înecă în acest moment. Lucrăm să-l scoatem pe Lemar în viitorul apropiat. Dincolo de sfat, nu vor fi încorporate în birourile Metropolitano.

Text: Pablo Egea

Armături doar dacă există o oportunitate excelentă…și în așteptarea lui Vidal

Nu se așteaptă să existe multe mișcări pe piața de iarnă din Barcelona. Clubul nu intenționează să încorporeze niciun jucător decât dacă apare o oportunitate bună de piață. În ceea ce privește plecările, Aleñá a plecat împrumutat la Betis. Atât fotbalistul, cât și clubul au considerat că cel mai bun lucru în acest moment a fost că a jucat asiduu și că la Barcelona nu se va întâmpla.

Todibo ar putea pleca și din același motiv. Are nevoie de minute și în echipa Barça nu le are. Dacă pleacă, ar fi tot ca împrumutat. Există mai multe echipe, în special Inter, interesate de Arturo Vidal care, așa cum a repetat în nenumărate rânduri, nu este mulțumit de timpul de joc pe care îl are. Cu toate acestea, clubul și Valverde nu doresc să se despartă de chilian.

Text: Luis F.Red

După transferul lui Aleñá, un singur mijlocaș lipsește

Una dintre opțiunile pe care le-au gestionat în club a fost să pună mâna pe piața de iarnă cu un player cu caracteristici creative pentru nucleu. Și au făcut deja acest lucru obținând transferul lui Carles Aleñá. Fotbalistul, care păstrează o relație bună cu Rubi și Marc Bartra, va juca pentru echipa Verdiblanco până la sfârșitul sezonului.

Acum, prioritatea absolută a lui Betis este să semneze un mijlocaș pentru a acoperi deficiențele dezvăluite. după accidentarea de lungă durată a lui William Carvalho. Fără internaționalul portughez, Rubi a rămas fără mijlocașul său inițial și fără singurul jucător specific pe care îl are pentru a ocupa această poziție.Din acest motiv, Comisia Sportivă condusă de președintele Ángel Haro lucrează din greu pentru a găsi un înlocuitor pentru el.

Text: Antonio Cejas

Un jucător de trupă și un portar, obiectivele

Celta, care nu termină să părăsească posturile de retrogradare, va urmări piața de iarnă. Albastru-albastru va căuta un jucător de aripi pentru linia de atac și un portar (ar putea fi pentru filială) pentru accidentările până la jumătatea lunii februarie a lui Sergio Alvarez și Iván Villar.

Text: Antonio Estévez

Marja salarială de cinci milioane și ideea realizării a două sau trei semnături

Departamentul de sport a fost axat pe piața de iarnă din noiembrie.Bilanțul primei runde constă în faptul că planificarea de vară nu a fost în totalitate reușită și este necesară corectarea defectelor. Are o marjă de salariu de 5 milioane de euro, iar ideea este să facă două sau trei semnături.

Eibar intenționează să semneze o treaptă, iar alesul este Aitor Buñuel. Discuțiile cu Racing sunt pe drum și el ar putea fi primul care a sosit. De asemenea, entitatea armatoare intenționează să semneze un atacant, deși nu există nimic avansat și așteaptă ce deține piața. Correa și Quique González sunt principalii candidați pentru a pleca și a părăsi un loc.

Text: Ander Barroso

Trei întăriri sunt urgente în grupul de parakeet

Espanyol va merge și de urgență pe piața din ianuarie.Vor ajunge aproximativ trei întăriri pentru a încerca să inversăm situația proastă din tabel. Poziția cea mai imediată, cea a atacantului. Echipa îi lipsește un gol și caută un atacant cu performanțe imediate. Va fi primul care va sosi. După el, și în funcție de Abelardo, vor fi studiate celelalte două poziții. Entitatea a mărit limita salariului cu 12 milioane de euro, iar Chen Yansheng a spus deja că va depune efort. Totul pentru a evita coborârea.

Text: Cristina Navarro

Fără Aleñá, Brahim Díaz și Escudero sunt cele dorite

Pictura José Bordalás are una dintre cele mai echilibrate echipe din istoria sa. În turul de 32 din Europa League, în turul doi al Copa del Rey și al șaselea din Ligă, lucrurile nu pot merge mai bine la Coliseum.Clubul prezidat de Ángel Torres are toate jetoanele acoperite, dar până la trei jucători ar putea pleca. Markel Bergara își va agăța cizmele din cauza calvarului său cu accidentări, iar Raúl Carnero, Olivera și Enric Gallego sunt la rampă de pornire dacă vine o ofertă bună pentru ei.

Prin urmare, clubul va fi consolidat doar cu cifre care contribuie în cele trei competiții. Carles Aleñá a fost unul dintre pretenții, dar fotbalistul de la Barcelona va juca împrumutat la Betis, așa că acum Brahim Díaz este marea dorință a președintelui. Sergio Escudero este un alt dintre cei care se află, de asemenea, în traversele echipei Azulón.Ambele sunt foarte complicate, dar, după cum a asigurat Torres, cardul descoperit cu o ieșire va fi înlocuit cu o încorporare.

Text: Juancar Navacerrada

O listă de cumpărături cuprinzătoare: trei sau patru jucători

Cu o echipă scurtă lovită de accidentări, cu mai multe de lungă durată precum Quini, Vico sau Neyder, piața de iarnă se prezintă ca un bazar de oportunități pentru Granada, care trebuie consolidat pentru o a doua etapă, care va fi și mai solicitantă decât prima etapă a sezonului.

Direcția Sportivă Granada va căuta încorporarea a trei sau patru jucători, cu accent în linia defensivă, un complot în care sosirea unui spate drept pare esențială.Nume precum Pozo sau Foulquier, vechi cunoscuți și cu o mare versatilitate în cazul Seviliei, sunt marcate cu roșu.

Clubul andaluz urmărește și piața în căutarea de a merge mai departe. Plecarea lui Adrián Ramos, care își încheie contractul, lasă un gol care va trebui să fie completat cu semnarea unui golgheter. O sarcină care pare complicată în fața cererii mari care există, cu un număr mare de echipe care caută înainte.

Text: Jorge Azcoytia

Atent la un fundaș central, un mijlocaș și un atacant

Echipa pepinero este încă vie în luptă pentru permanență și Javier Aguirre, deși este mulțumit de echipa sa, nu exclude să-și consolideze echipa pentru a îndeplini visul mântuirii.Leganés va semna doar dacă sunt suficienți bani pentru a îmbunătăți pozițiile care sunt necesare. Adăugările posibile sunt un centru din spate, un mijlocaș și un atacant. Kravets, Varela și Sabin Merino ar putea ieși.

Text: Javi Carrasco

Dacă nu există ieșiri, va fi imposibil să semnați

Cu Cu doar 30.000 de euro disponibili în limita salariului și necesitatea de a vinde mai mult de 12 milioane înainte de 30 iunie, Levante își poate permite câteva luxuri pentru piața de iarnă. Dacă nu există ieșiri, va fi imposibil să vezi chipuri noi.După ce l-a învins pe Celta înainte de pauză, Paco López a declarat că este foarte mulțumit de echipa sa, deși probabil că realizarea acesteia ar aprecia un jucător în plus pentru trupa care îl completează pe un Morales care cântă de obicei la vârf și un Hernani care a dispărut din onces.

Text: Nahuel Miranda

Armături în apărare, mijlocaș și atac

Mallorca intenționează să se consolideze pe piață iarna cu diversi fotbalisti. Mai presus de toate, un spate stâng, un mijlocaș atacant, un jucător de aripi și un om punct.În plus, mai mulți fotbaliști care nu au minute până în acest an sunt pe fereastră: Álex Alegría, Abdón Prats, Salibur sau Traijkovski.

Text: Roberto Mateo

Toni Lato, o armare pentru apărare

Deși entitatea de la Rojas nu a planificat prea multe mișcări în fereastra de transfer iminentă, nu a exclus nicio încorporare dacă ar apărea o opțiune interesantă, în special pe părțile laterale . Și asta s-a întâmplat. Banda stângă a apărării a fost singura demarcație fără doi jucători specifici și Toni Lato a ajuns, împrumutat de la Valencia până în iunie.Jucătorul speră să aibă minutele care au fost rezistate în setul de chec, unde l-a avut pe Gayá înainte, iar în PSV, echipa în care a fost împrumutat în prima secțiune a acestui curs.

Osasuna nu exclude nici o ieșire: Lillo, fără minute, chiar și atunci când i-a lipsit un drept înapoi specific după accidentarea lui Nacho Vidal sau a lui Brandon, cu un rol secundar în acest sezon și pe care îl place în cel de-al doilea.

Text: Gonzalo Velasco

Zidane nu atinge echipa de la mijlocul sezonului

Real Madrid a decis să vadă piața de iarnă de la margine. A fost ideea lui Zidane de când și-a închis echipa pe 2 septembrie. Nu s-a îndepărtat de ea când vântul suflă împotriva lui, cu atât mai puțin o va face cu un aer în favoarea lui.Francezul nu și-a atins niciodată echipa de la jumătatea sezonului și nu vrea să-și schimbe politica. Dacă clubul avea vreo îndoială, cu numele lui Eriksen și Van de Beek gata, francezul a luat-o de la sine pentru a dezactiva aceste rute. De asemenea, nu dorește ieșiri dincolo de ceea ce se poate întâmpla cu Mariano, un jucător cu care nu a contat deloc.

Text: Miguel Á. Lara

“Întăririle” pentru a doua rundă sunt acasă

Societatea regală nu intenționează să fie protagonistul vreunei mișcări în luna ianuarie următoare, Întrucât Imanol Alguacil este mulțumit de toți jucătorii din echipa sa, el este unul dintre cei mai performanți jucători de până acum.Illarramendi și Zurutuza răniți sunt așteptați să se recupereze pe această piață și ar putea reprezenta întăriri pentru turul doi. În plus, cei cu cele mai puține minute, precum Aihen, Barrenetxea sau Pardo, au început să fie protagoniști în Copa del Rey, o competiție în care echipa dorește să ajungă departe.

Text: Óscar Badallo

Mai întâi, rezultatele; apoi până la trei sosiri

Monchi trebuie să lumineze mai întâi șablonul pentru a face loc întăririi. Cei care au cele mai mari șanse de a pleca sunt Dabbur și Sergi Gómez. Semnarea cea mai solicitată este un atacant. De Jong, Chicharito și Dabbur nu fac performanță la nivelul așteptat, deși israelianul a jucat un rol principal în Europa League.Nu va fi o sarcină ușoară, deoarece obiectivul este cel mai scump lucru existent.

Sevilla are nevoie și de un atacator de pe stânga. Nolito, care a fost exclus, l-a convins pe Lopetegui și a fost cel care a jucat cel mai mult în această poziție. Rony Lopes a ajuns să ocupe formațiile cu Ocampos, dar nu a funcționat. Înainte au jucat Óliver Torres, Munir sau Franco Vázquez. Dar Rony Lopes nu poate părăsi o echipă europeană, jucând deja meciuri oficiale la Monaco și Sevilla.

Și o altă poziție care poate fi consolidată este partea dreaptă. Jesús Navas a terminat ultimele partide cu disconfort, iar opțiunea era ca Alejandro Pozo să rămână în prima echipă.Chiar și Koundé a fost strămutat la nevoie.

Text: Rocío Guevara

Cancelo și Florenzi, opțiuni pentru partea dreaptă

Valencia se confruntă cu piața de iarnă cu necesitatea să-și consolideze partea dreaptă. Celades nu-l dorește pe Correia, care caută o echipă în Portugalia, iar accidentarea gravă din care Piccini se recuperează îl obligă să iasă să semneze. Joao Cancelo este prima opțiune, dar este o operațiune care se încadrează cu greu în fair-play-ul financiar. Alessandro Florenzi este o altă alternativă pentru managementul sportului alb-negru.

Text: Miguel Á.Rodríguez

Un alăturat stânga și poate un mijlocaș atacant

Real Valladolid își va concentra o mare parte din eforturile sale pentru consolidarea pe alergătorul stâng după performanța dezamăgitoare a lui Fede. Barba. Italianul, care a ajuns să completeze o poziție în care Nacho Martínez a avut dungi de start, nu a îndeplinit puținele oportunități pe care i le-a oferit Sergio González. Deși există, de asemenea, o nevoie urgentă de a consolida poziția de mijlocaș atacant, clubul nu o consideră prioritară.O pauză ipotetică în transferul lui Lunin ar obliga, de asemenea, un portar să semneze.

Text: Chus Rodríguez

Nu se așteaptă mișcări în ianuarie

Villarreal, cu excepția surprizei, a nevoii de ultim moment sau a unei oportunități grozave, nu se gândește să meargă pe piața de iarnă. Gălbenii, care nu au jucat nicio competiție europeană în acest sezon, au o echipă suficient de mare, până în punctul în care jucătorii de la nivelul celor de la Cáseres, Funes Mori sau Leo Suárez nu au avut minute. Însuși Fernando Roig a spus că „își făceau temele în vară” la momentul semnării.

Text: Víctor Franch