Voleybal

Sluková și Hermannová au dominat pentru prima dată Campionatul Cehiei, Habr a reușit pe nisip

Jack și Hermann se confruntă cu un sezon special din cauza problemelor de sănătate. Au trebuit să rateze Campionatele Mondiale și Europene, dar nu au reușit acasă la Ostrava la Circuitul Mondial în urmă cu trei luni, dar în Brno și-au arătat fanii în puterea așteptată. Michal Kvapilová cu Michaela Kubíčková 21:14, 21:12 a trecut turneul din aurul mondial-15 și a trecut prin turneu fără ezitare sau pierderea setului. a domnit cu Kristýna Kolocová. Între timp, Hermann a triumfat cu Martina Bonner (Williams). Astfel, s-a încheiat domnia de trei ani Kvapilová, care a dominat de două ori cu Kolocová și anul trecut în absența celor cehe cu Kubickova.

„Ne-am concentrat exclusiv pe noi înșine.De asemenea, am vrut să încercăm diferite variante și am reușit. Am urmat toate instrucțiunile antrenorului ”, a spus Hermann. În finală, semănăturile s-au ușurat doar pe scurt în mijlocul primului set. “Kvapilova și Kubickova sunt un cuplu excelent, dar am reușit să-l inversăm prin agresivitate”, a adăugat Nausch Sluková.

Hornbeam are un vis la o dublă de volei în sală și pe nisip la vârsta de 31 de ani. Împreună cu Lenc din Brno, au învins pe Jan Dumko și Václav Berčík în finala 21:17, 21:13 și au profitat de absența echipei naționale Ondřej Perušič, David Schweiner, care se pregătește în Italia pentru finala Circuitului Mondial.

Lenc a câștigat acasă. campionatul pentru a doua oară, în 2015 a fost rege de volei pe plajă cu David Kufa.”La început au fost nervoși, dar ne-a ajutat ca David să înceapă să pierdem frumos, ceea ce ne-a liniștit”, a spus Habr. „Mi-am făcut visul să devină realitate, acum am un titlu de șase volei și un plajă. Am jucat la campionat după 12 ani, nu aveam voie să o fac în șase “, a amintit de mult timp un membru al echipei de extracala de aur a České Budějovice și în sezonul trecut Kladno.

Perušič cu Schweiner cuplu care așteaptă turneul la Roma săptămâna viitoare.Perusic a câștigat anul trecut titlul de acasă cu Jan Vodicka. “Vă mulțumesc că ați dat drumul Republicii și ați pregătit pentru finalele mondiale”, a spus Habr sincer. Aceasta va fi urmată de calificarea olimpică din China, unde vor fi două locuri de calificare pentru Tokyo în perioada 18 – 22 septembrie.